Piškotki in zasebnost

Piškotki in zasebnost

Kaj so piškotki

Naša spletna stran lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Tehnično nujno potrebne piškotke

Določeni piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne strani. Brez njih ni možno voditi vaše seje in nakupovalne košarice. Teh piškotkov ni možno izklopiti.

Piškotke za spletno analitiko

Uporabljamo analitično orodje Google Analytics s pomočjo katerih se lahko spremljamo število obiskovalcev spletne strani in katere strani so si ogledali.

Vaša zasebnost in uporaba pištkotkov

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Vaša zasebnost

V določenih primerih komunikacije z vami na portalu potrebujemo vaše osebne podatke in sicer: ime, priimek, naslov, elektronski naslov. S klikom na okence “se strinjam” izrecno potrjujete, da lahko pridobljene osebne podatke podjetje Filip Gavez s.p. uporablja in obdeluje za namen pošiljanje informacij, ter obveščanje o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na našem portalu. Če teh informacij ne želite več prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti na naslov: info@myprintee.com. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/2004), bo za zbrane osebne podatke vzpostavljen katalog zbirke osebnih podatkov, katerega upravljalec bo Filip Gavez s.p., Mleščevo 2D, 1295 Ivančna Gorica. Uporabnik zbranih osebnih podatkov bo izključno Filip Gavez s.p.

Glede vaših osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa in sicer s pisno ali ustno zahtevo na zapisnik na naslovu: Filip Gavez s.p., Mleščevo 2D, 1295 Ivančna Gorica.
Filip Gavez s.p., se obvezuje, da bo zaščitila vašo zasebnost. Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti Filip Gavez s.p. in jih ne bomo posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo organizacijo, podjetjem ali fizično osebo.

Naš portal vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Zato podjetje Filip Gavez s.p., v nobenem primeru ne more biti odgovorna za dostop od takšnih spletnih strani in za zaščito podatkov na takšnih spletnih straneh. 

Z uporabo našega portala se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo na teh straneh sproti obveščali. Na našem portalu uporabljamo več varnostno – zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.

Za dodatne informacije, nas prosimo kontaktirajte preko e-maila  info@myprintee.com ali telefona 031 764 396. Vprašanja, izkušnje in komentarje lahko berete in vpisujete tudi na naši facebook strani.