Pogoji poslovanja


Prodajalec si pridržuje pravico, da ne izdela blaga, ki lahko žali ali kakor koli škodi komu drugemu. Za izdelavo blaga po naročilu in grafični predlogi kupca, le ta zagotavlja, da ima vse potrebne avtorske in intelektualne pravice. Za morebitne zlorabe je odgovoren naročnik. Mladoletne osebe potrebujejo za nakup soglasje staršev ali skrbnikov.

Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo od 15. jan. 21 do izdaje novega cenika. 

Cene so EX WORKS prodajalec in ne vključujejo stroška dostave. Pri naročilih nad 30 EUR, strošek dostave krije prodajalec.

Blago iz ponudbe je v večini primerih na zalogi, si pa prodajalec pridržuje pravico do pomanjkanja določenega artikla. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave artikla. 

Dobavni rok za naročeno blago je do 5 delovnih dni, v primeru da blaga ni na zalogi, Vas bomo obvestili o roku, ki bo možen. 

Kupec ima pravico, da v tridesetih (30) dneh obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Podjetje Filip Gavez s.p. mora po odstopu od pogodbe potrošniku vrniti vsa opravljena vplačila (tudi stroške pošiljanja potrošniku). Vračilo vplačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če je potrošnik blago že prejel, mora blago vrniti v tridesetih dneh po odstopu od pogodbe.

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti neuporabljeno,nepoškodovano in v orginalni embalaži. Kupec nima pravice vračila blaga v primerih ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika, 

Sklenjene pogodbe so shranjene v pisni obliki na sedežu podjetja Filip Gavez s.p. Mleščevo 2D, 1295 Ivančna Gorica. Kopijo pogodbe lahko kupec zahteva pisno.

Plačilo naročenih izdelkov

Plačilo dobavljenega blaga se lahko izvrši po povzetju, s plačilom po predračunu, preko plačilnega sistema PayPal ali s kreditnimi karticami. Plačilo po povzetju je omejeno do zneska nakupa 100 EUR. Unikatnih izdelkov, ki so narejeni po navodilih kupca, ni mogoče plačati po povzetju. Vse plačilne transakcije opravljamo preko SSL varne povezave, ki zagotavlja varen prenos vaših podatkov in onemogoča zlorabe. 

 

Občasno na naših straneh izvajamo tudi akcijsko ponudbo, kjer s pomočjo vpisa določenega kupona v košarici nudimo popust na vse ali samo določene segmente naše ponudbe. V primeru večih vzporednih ponudb, je možno koristiti samo eden kupon. Kuponi s popusti se med seboj ne seštevajo.

 

Vzdrževanje potiskanih izdelkov

Vsi izdelki v naši ponudbi so skrbno izbrani in predstavljajo kvaliteten vrh v svoji branži. Artikle tiskamo v transfer tehniki pri 190° C, zato priporočamo likanje na hrbtni strani odtisa. Temperatura pranja naj na presega 30° C. Pomaga tudi, če majico pred pranjem obrnete narobe. Kemično čiščenje in uporaba agresivnih čistil ni primerna. Sušenje naj se vrši pri normalnih temperaturah in blaga ne izpostavljajte direktnemu vplivu sonca. Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju! Uporaba beleli ni primerna.

Ce boste upoštevali naše nasvete, ki so tudi priloženi k artiklu, bo izbran izdelek dolgo Vam in drugim v veselje. 

Postopek nakupa 

Vaš nakup na spletni strani je popolnoma varen in ga lahko v vsakem trenutku prekinete. 
Izbor artiklov opravite s klikom na gumb “v košarico”, ki ga najdete ob vsakem artiklu pri podrobnem opisu. Če ima artikel izbiro barv ali velikosti, le te izberite preden ga uvrstite v košarico. 

V nakupovalni košarici se vam sproti sešteva znesek nakupa, ter morebitnih stroškov. S klikom na gumb, lahko določen artikel tudi odstranite. 

Vnesite svoje podatke v prazna polja in izberite način plačila. V polje opombe vnesite morebitne pomembne opombe. S klikom na na gumb “oddaj naročilo” podatke pošljite na naš strežnik.